VELKOMMEN TIL ADARA.DK
 

Sif

 
Stamtavle Prøver Udstilling Galleri
 
Titler:
INTCH INTCH(U) NORDCH DKCH SECH(U) NOCH KLBCH KBHV-09-10-11 KLBV-09 RBM
Navn:
Født:
Køn:
Højde og vægt:
HD-status:
Øjne:
Opdrætter
Adara
13.04.2005
Tæve
Omkring 46 cm og 18 kg
B/B
Fri for arvelige sygdomme incl. gonioskopi (09.08.2011)
Lars Stubbe Teglbjærg
 
 
 

Sif er min første hund. Lige fra den første dag jeg fik Sif hjem, har jeg vidst at hun er en helt igennem vidunderlig hund. For mig er det rigtigt svært at forklare med ord, især over for folk der aldrig har mødt hende. Allerede som hvalp var hun utrolig yndig og meget bild. Hun har altid været en meget harmonisk hund og har altid fuldt mig i tykt og tyndt. Hun er meget lærenem og holder super kontakt.

Lige fra hun helt ung har vi trænet forskellige dicipliner. Hun er som den første welsh springer spaniel i Danmark, Rally lydighed begynder mester (RBM). Vi har arbejdet med schweissspor hvor hun har 2 x 1. præmier på prøver. Hun har også været ude og eftersøge et rigtigt dyr.

Noget vi har arbejdet rigtig meget med er forskellige jagtmomenter, som kaninslæb spor, apportering og det frie søg. Sif har mange gange vist sig som en rigtig dejlig jagthund. Vi har flere fælles jagter om året og hun er med på godsjagt på Gjessinggård gods som driver. Hun har bestået 2 x apporteringprøve, hvilket betyder at hun har titel af dansk champion. Noget meget få danske welsher har opnået.

I udstillingensringen har vi også haft stor succes. Sif blev dansk udstillingschampion allerede i en alder af kun 21 måneder. Siden har det kun gået fremad. I 2009 fik hun således titel som nordisk, svensk og norsk champion. Desuden blev hun også klubchampion, Københavnsvinder og klubvinder. Desuden har hun flere placeringer som BIR og BIM både herhjemme og i udlandet. I 2011 opnåede hun at blive international udstillingschampion.

Desuden er Sif mor til mine 2 første kuld. Hvalpe der allerede har vist rigtig gode resultater på udstilling og sundhedsmæssigt.

Alt i alt, er det der beskriver Sif bedst, nok mit kennelmærke ”Amica Adara”. Navnet "Amica Adara" har sin baggrund i Sifs stambogsnavn som er Adara. Adara er et walisisk pigenavn og betyder "Catches birds". Amica er af latinsk oprindelse og betyder "Loved friend". Så groft oversat bliver det til "Elsket ven der fanger fugle". Og det er lige præcis hvad Sif er !

   
 
Tove Jensen | CVR: 27481795 | Viborgvej 343, 8920 Randers NV - Danmark | Tlf.: +45 28 76 45 36 | tove_jensen@hotmail.com