VELKOMMEN TIL ADARA.DK

Nyheder fra 2012

 

 

10.12.2012 Et travlt efterår

 
Hele efterået har været travlt besat med hundeaktiviter. Det er svært at få det hele med.
 
På træningsiden har Sif og jeg løbet lidt agility dog ikke så meget som i foråret. Vi har ikke været til nogen konkurrencer pga. at vi blandt andet har været på udstilling og jagt. Vi har fx. været på nogle super gode jagter sammen med Knud og Jambo fra C-kuldet. Det er et super spanielterræn, hvor Sif virkelig har været i sit es. Dejligt at se hende arbejde så flot. 
 
Bea har jeg fortsat hendes jagttræning med, både ved hundens verden og i spanielklubben. Hun er fortsat super lærenem og en fantastisk apportertør. Bl.a. har hun fået godt styr på vildet og er blevet rigtig godt til ro i opfløj. Vi har været til land/vand prøve som blev bestået uden problemer.
  
Bea i fuld fart med kanin.
 
Carlo er flyttet hjemmefra og er nu hestepasser hos Sabrina og Rasmus i Gerding i Nordjylland. Heldigvis har jeg lov til at bruge han i avl og tage ham lidt med på udstilling. Så det glæder jeg mig til i det nye år.
 
På udstillingssiden har vi også været i gang. Carlo har været med et par gange og klaret sig rigtig fint. Han er super tryg og glad i ringen, en rigtig lille charmetrold så det skal han nok blive godt til. Cate har jeg også haft med en enkelt gang og hun tog den fine titel nordisk junior vinder 12 med hjem. Så hun har allerede startet en flot karriere. Bea har også været afsted og klaret sig super flot i både Danmark og Tyskland. Hun har taget ikke mindre end 7 udstillingstitler. Nordisk, dansk, svensk, norsk, tysk, international udstilling og international exteriør champion. Sidst men ikke mindst slutter Bea som anden bedste welsh tæve og årets brugshund (alle racer) på spanielklubbens udstillinger.
 
  Bea på udstilling i Dortmund.
 
 

06.08.2012 Sommerferie

 
Vi har haft en rigtig travl tid med at holde sommerferie de sidste 3 uger. Vi har hygget os herhjemme med lidt træning og gåture i skoven. Desuden har vi været i tur i Sverige og besøge gode hundevenner og Bea har været på to udstillinger deroppe.  I Ransäter klarede hun sig rigtig godt og blev bedste tæve med certifikat, cacib og sluttede af med at blive Bim. En rigtig dejlig måde og afslut en super ferie på.
 
Bea med hendes flotte svenske rosetter.
 
 

15.07.2012 Udstillinger, jagttræning og agility

 
Det er ved at være et stykke tid siden at jeg har fået opdateret nyhedssiden, vi har har haft rigtig travlt og bruger meget tid på at få socialiseret og miljøtrænet Carlo, så han er bedst muligt rustet til at flytte hjemmefra.
 
Bea har haft rigtig travlt den seneste tid. Udover vores almindelig jagttræning, har vi været på klikker camp i jagttræning med Thomas Stokke. Yderst lærerigt og meget givende kursus. Det har givet meget inspiration til videre træning. Bea var super god at arbejde med, især apportering er hun blevet meget dygtig til. Desuden fik trænet noget søgearbejde, som også gik godt.
 
Bea har været en del afsted på udstilling med rigtig fine resultater. Hun begynder virkelig at blive mere færdig og voksen. Vores træning har også her vist sig at give pote, Bea viser sig nu rigtig flot i ringen med super god energi.
 
Bea
 Bea i bevægelse i ringen
 
Hun har været en tur i Norge, her blev det til et stort certifikat, så hun er godt på vej til at bliver norsk champion.
 
I Danmark er det blevet til hele to certifikater, så nu mangler hun bare et. Hun har gået hele vejen på spanielklubbens udstillinger med 5 x bis brughund placeringer i træk i år. Så hun fører årskonkurrencen stort på nuværende tidspunkt.
 
 Bea med hendes certifikat roset
 
Desuden blev hun bedste tæve og BIM på DKKs nationale udstilling i Aalborg. Hendes første placering som bedste tæve i Danmark og hendes første cert. Sidst men ikke mindst har vi været en tur på international udstilling i Stettin i Polen, her gjorde Bea rent bord, med certifikat, CACIB og BIR for første gang.
 
Både Cate og Carlo har nu fået deres "egne" sider, her kommer der løbende opdateringer med billeder osv. De har også begge to været på deres første udstillinger, og det er gået super godt. De har begge fået særledes lovende i baby klasse. Carlo har desuden 2 gange BIS-3 planceringer i babyklasse. Det bliver så spændende at følge dem fremover.
 
 Carlo
Carlo med hans BIS-3 roset (som han er meget glad for)
 
Sif har også været lidt på udstilling, og hun har som altid klaret sig flot. Hun blev BIR i Neumünster i Tyskland og fik desuden hendes sidste tysk certifikat og nu her hun så også tysk champion. Endnu en titel til hendes lange række.
 
Sif har også været afsted til hende to første agility stævner. Her har hun klaret sig rigtig flot og har fået en fin pokal for 3. bedste hund i spring klasse. Vi fortsætter med at træne agility i efteråret, så der kommer nok flere stævner til.
 
Alle udstillingskritkker kan som altid ses under hundene egne sider "udstilling". 
 

13.04.2012 Tillykke til Sif

 
I dag bliver smukke, dejlige, vidunderlige Sif 7 år. Hun bliver fejret med en hygge tur i skoven og lidt ekstra godt i skålen.
 
Sif apporterer fasan
 

03.03.2012 SPK udstilling i Skensved

 
Bea og jeg har været afsted på udstilling på Sjælland, mens Sif og John pænt måtte blive hjemme og være barnepige for hvalpene.
 
Jeg stillede Bes i brugsklasse igen, og Bea klarede sig super, fik excellent med CK  blev 1. vinder af brugsklassen. Hun sluttede racen af med at blive 4. bedste tæve og fik reserve-certifikat. Senere på dagen gik hun igen hele vejen og sluttede som BIS-1 brugshund. Bea ligger nu pænt nr. 1 i konkurrencen om årets brugshund i spanielklubben.
 

01.03.2012 Tillykke til B-kuldet !

 
I dag en er ganske særlig dag, hvor vi siger tillykke med 2-års fødselsdagen til B-kuldet.
 
Herhjemme bliver Bea fejret med ekstra kødben og en dejlig dag med en tur i skoven. Håber at alle hendes søskende også får en ekstra god dag.
 

29.01.2012 SPK udstilling i Stoholm

Denne weekend har vi været på dobbelt-udstilling i spanielklubben. Sif var hjemme ved hvalpene, så det var kun Bea der var med.
 
Det var Beas debut i brugsklasse, hvor Bea klarede sig super godt begge dage. Bea fik excellent med CK begge dage og blev 1. vinder af brugsklassen. Søndag blev hun også 2. bedste tæve og fik reserve-certifikat. Begge dage var Bea med i de afsluttende konkurrencer og blev BIS-2 lørdag og søndag gik hun hele vejen og sluttede som BIS-1 søndag ! Bea ligger nu som nr. 1 i konkurrencen om årets brugshund i spanielklubben. Håber at det er en placering hun kan holde året ud.
 
Bea 
  Bea med hendes flotte BIS roset
Tove Jensen | CVR: 27481795 | Viborgvej 343, 8920 Randers NV - Danmark | Tlf.: +45 28 76 45 36 | tove_jensen@hotmail.com