VELKOMMEN TIL ADARA.DK

Handling

Gerard O'Shea

Handlerkursus for begynder/fortsætter

29. & 30. oktober 2016

 
Gerard vil dele alle hemmelighederne og filosofier, han har udviklet til at skabe en meget motiveret udstillingshund med os. Vi starter med en introduktion og noget teori , hvor Gerard på en underholdende og humoristisk måde, forklarer opbygningen af kurset. Han vil fokuserer hovedsageligt på de filosofier og teorier , der er nødvendige for den moderne hundetræning. Alle teknikker bliver forklaret og demonstreret af Gerard uden hunde først.
 
Gerard koncentrerer sig om alle de faktorer, der er nødvendige for at gøre dig og din hund mere konkurrencedygtig i ringen. Med Gerards omfattende erfaring som international dommer og en professionel handler, forklarer og demonstrerer han effektive metoder til  hvordan man skaber et godt første indtryk samt underviser både hunde og ejere i hvordan du bevæger din hund med godt drive og fremadrettet holdning i ringen. Han vil også undervise i teknikker til at gøre handlingen af hunden "mere økonomisk" i ringen hvor tiden til at gøre et godt indtryk er begrænset.  
 
Det tilbydes to hold, begynder og fortsætter:
 
Begynderhold
 
Alle kan deltage her, både helt nybegyndere og hundeejere med unge hunde og hvalpe (min. 6 måneder gammel) samt mere erfarne udstillere, der gerne vil have en topmotiveret hund i udstillingsringen, som ikke har trænet med Gerard før. Dette hold er også for dem som har trænet med Gerard før, som har fået ny hund.
 
Fortsætterhold
 
For at deltage på fortsætterholdet skal du og din hund have trænet med Gerald tidligere. Du skal kende til Gerard signaler og træningsmetoder. I løbet af weekenden bliver der arbejdet endnu mere med hundens præstentation i ringen.
 
Observatør
 
På begge hold er det muligt at deltage som observatør uden hund. 

Praktisk information

 
Kurset afholdes indendørs i Hangar 17 (www.hangar17.dk)
 
Adressen er: 
Lufthavnsvej 32 Feldballe
8410 Rønde
 
Dato og tidsrum:
 
Fortsætterhold:  lørdag & søndag kl. 9.00 - 13.00
Begynderhold: lørdag  kl. 14.00 - 18.00 & søndag kl. 13.30 - 17.30
 
Husk at medbringe:
 
Til træningen skal hunden være sulten og der skal medbringes gode "runde" godbidder som fx hele små frikadeller eller middagskødboller.
 
Der skal medbringes bur til hunden, med mindre at den kan sidde i bilen. 
VIGTIGT !! Din hund skal kunne forholde sig i ro, hvis den sidder i bur i hallen. Hunde der hyler/gør mm. mens de sidder i bur, vil blive bortvist uden refusion af kursusgebyr.
 
Desuden en klapstol hvis du har brug for at sidde i løbet af dagen. 
 
Derudover egen forplejning til lørdag/søndag (udover kaffe/the/kage).

Tilmelding & betaling

 
Pris for handling  pr. person med hund: 1.500 kr incl. moms

Pris som observatør pr. person uden hund: 750 kr incl. moms
 
I prisen for handling/observatør indgår der kaffe/the samt kage begge dage. 
 
Tilmelding er bindende og er først gyldig når du har modtaget bekræftigelse på at vi har modtaget din indbetaling. Der er begrænset antal pladser, så det er først til mølle. Tilmelding ved udfyldelse af denne formular:
 
 
Betaling til konto: 
 7116 - 0001116422
 
 
Bemærk ! at tæver i løbetid kan ikke deltage ! Hvis din tæve går løbetid er der ingen refusion af betaling, men man er naturligvis velkommen til at medbringe en anden hund. 
Tove Jensen | CVR: 27481795 | Viborgvej 343, 8920 Randers NV - Danmark | Tlf.: +45 28 76 45 36 | tove_jensen@hotmail.com