VELKOMMEN TIL ADARA.DK

Adfærdsbehandling

Om adfærdsbehandling hos Adara's

Nogle hundeejere oplever på et tidpunkt at deres hund, udviser eller ligefrem udvikler en uønsket adfærd. Når man som hundeejer lever i tæt samspil med sin hund, er det derfor af stor betydning at man få ændret denne uønskede adfærd, således at man får en glad og velfungerende hund.

Som eksamineret adfærdsbehandler kan jeg tilbyde adfærdsbehandling af alle slags problemer. Jeg tilbyder en seriøs træning og kompetent vejledning, hvor jeg vil arbjede på at finde årsagen på hundens problem. Mit mål med en adfærdsbehandling er at arbejde med selve årsagen til problemet og ikke blot dæmpe symtomperne. Dermed opnåes der en stabil og mere langsigtet løsning på problemet, uden så stor risiko for tilbagefald til den "gamle" adfærd.

Det typiske behandlingsforløb, starter med en konsultation hjemme hos jer. Her får vi en uformel snak om hunden og jeres problem og vi får mulighed for at hilse på hinanden. Jeg vil herefter udarbejde en træningsplan, tilpasset netop jer og jeres hund, som I vil få tilsendt. Efterfølgende vil vi tage en snak om planen og I er naturligvis velkomne til at kontakte mig under træningsforløbet hvis I skulle have spørgsmål til træningen.

Muligvis vil der være behov for nogle efterfølgende konsultationer/træningsses-sioner alt efter problemer og omfang.

Ydelse Beskrivelse Pris
1. konsultation
Hjemmekonsultation, hvor jeg kommer og observerer hunden i vante omgivelser og vi får en snak om jeres problem(er) med jeres hund.

Efterfølgende udarbejdelse af en skriftligt træningsplan for jer og hunden.

1500,- kr incl. moms
Efterfølgende konsultation/træning Efter behov aftales yderligere konsultationer/træningssessioner 400,- kr incl. moms pr. gang
Kørsel De første 20 km er gratis, herefter afregnes der per kilometer 2,- kr incl. moms pr. km
Tove Jensen | CVR: 27481795 | Viborgvej 343, 8920 Randers NV - Danmark | Tlf.: +45 28 76 45 36 | tove_jensen@hotmail.com