VELKOMMEN TIL ADARA.DK

Velkommen til træning hos Adara's

Lidt om mig...

Jeg hedder Tove Jensen, er uddannet hundetræner gennem Spanielklubben og er desuden uddannet hundetræner og adfærdsbehandler hos Alpha hundeadfærdscenter, hvor jeg blev færdig oktober 2010.

Desuden har jeg gennemgået Dansk Kennel Klubs opdrætteruddanelse i forbindelse med mit opdræt af Welsh Springer Spaniels under kennelmærket Amica Adara.

Selv har jeg to hunde, begge Welsh Springer Spaniel tæver som hedder Sif og Bea (mor og datter af egnet opdræt). Mine hunde bruger jeg fortrinsvis til jagt og træning af jagtdisipliner og til udstilling. Derudover bliver det til lidt agility, schweisssspor, lydighed, tricks og rally-lydighed.

 Om træning hos Adara's

Jeg bruger udelukkende positive træningsmetoder. Hvilket indebærer, at ingen straffer eller skælder deres hund ud. Man arbejder derimod med positiv forstærkning. Jeg lægger stor vægt på at forstå hvordan hundene kommunikerer, hvordan deres naturlige adfærd er, og hvad de har brug for for at få et indholdsrigt liv. På denne måde bliver træningen relevant, positiv og brugbar for begge parter.

Mit mål er at få glade og velstimuleret hunde. Få et godt samarbejde igang mellem hund og ejer, så træningen bliver sjov.

Klikkeren bliver brugt i det omfang man har lyst. Jeg lægger vægt på at træningen skal være sjov for hund såvel som ejer. Jeg opretter kun små hold, således at der er god tid til hver enkelt, og at betingelserne dermed er til stede for at skabe det bedst mulige samarbejde hund og ejer imellem.

Den almindelige træning indebærer bl.a. at den enkelte hund lærer at gå pænt uden at trække i snoren, ikke hopper op af folk, kommer når der bliver kaldt og almindelig lydighed såsom sit, dæk og bliv. Desuden vil der på de forskellige "special" hold selvfølgelig blive arbejdet med de relevante øvelser.

Vi bruger også tid på mental aktivering af hundene, således at den enkelte også hjemme har mulighed for at stimulere og udfordre sin hund. Det kan f.eks. være problemløsning, spor m.m.

Når en hund får brugt sit hoved på den rigtige måde, bliver den glad, får brugt sin energi og undgår at blive stresset. En glad og afslappet hund giver en god hverdag og minimerer risikoen for fremtidig problemadfærd.

Jeg glæder mig til at se dig og din hund til træning hos Adara's !

Med venlig hilsen

Tove

 

Tove Jensen | CVR: 27481795 | Viborgvej 343, 8920 Randers NV - Danmark | Tlf.: +45 28 76 45 36 | tove_jensen@hotmail.com