10 skønne hvalpe, bare 1 dag gammel

Jasmine har fået hvalpe

Vi er meget glade for at kunne sige velkommen til verden til vores L-kuld. Jasmine og James har givet os 10 smukke og velskabte hvalpe. Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om hvalp fra dette kuld.

Følg os på sociale medier

Kennel Amica Adara

Vi har et lille eksklusivt opdræt af welsh springer spaniels. I vores opdræt har vi fokus på sunde og racetypiske hunde med all-round egenskaber. Vi har begge gennemgået DKK's opdrætter uddannelse og holder os løbende opdateret indenfor sundhed, avl og træning. Vi følger naturligvis DKK's og Spaniel Klubbens avlsanbefalinger og restriktioner.

Vores hunde

Kennel Amica Adara

Sundhed og avl

Sundhed er top prioritet i vores avlsarbejde. Vi har som mål at opdrætte velfungerende hunde som er "fit-for-function" og som lever længe. Derfor er vores værtsfamilier og hvalpekøbere en vigtig partner i vores avls- og sundhedsarbejde, og bidrager til at vores hunde og hvalpe er sundhedsundersøgt. Vi holder os løbende opdateret med ny viden og rådfører os med specialist dyrlæger.

2014-12-16 Sif, Bea og Essie_2_XL

welsh springer spaniel siden 2005 & opdræt siden 2008

2017-05-30_Essie_Due_10_XL

Træning og jagt

En welsh springer spaniel er en stødende og apporterende jagthund med stor vildt passion. Mange af vores hunde bliver derfor også brugt på praktisk jagt. Selv er vi også aktive på både jagt og brugsprøver. Det meste af vores fritid bruger vi på træning af vores egne hunde. Desuden er vi begge uddannet instruktører og tilbyder forskellige træningsaktiviteter. 

BLOG